19 Января 2016
Советский Союз - затянувшийся на 70 лет фильм ужасов.
19 Января 2016
Как мы будем жить после всего, что натворили в Украине? - российский поэт Игорь Иртеньев
02 Сентября 2015
США ввели новые санкции в отношении России
27 Августа 2015
Президент прогнозирует экономический рост в ближайшие месяцы
26 Августа 2015
В Донецке ускоренными темпами мобилизуется группировка войск
26 Августа 2015
Российская валюта слабеет на глазах.
08 Мая 2015
Антимонопольный комитет обязал аптеки снизить цены на лекарства




Регіони попереджують: якщо Янукович програє – буде Варфоломіївська ніч

Регіони попереджують: якщо Янукович програє – буде Варфоломіївська ніч

19 Сентября 2013

«Ми маємо зробити поквартирний обхід у своїх закріплених будинках, і, найголовніше, виявити тих, хто не симпатизує Партії регіонів, проти № квартири поставити ХРЕСТ» (з листа соцпрацівника).  

 

Опозиційний нардеп Володимир Яворівський опублікував на своєму офіційному сайті листа, надісланого йому мешканкою 213-го округу (Троєщина). За свідченням авторки листа, жінки-соцпрацівника, Партія регіонів активно готується до майбутніх президентських виборів – причому настільки активно, що на озброєння взяті методи, які більше нагадують підготовку до Варфоломіївської ночі, аніж до вільного волевиявлення. 

 

Наводимо фрагменти опублікованого листа: 

 

«Я соціальний працівник, працюю у територіальному центрі обслуговування пенсіонерів. За кожним соц. працівником закріпили по 2-3 будинки і сказали, що ми відповідаємо за ці будинки на виборах. Ми посміялися і розійшлися по робочих місцях. Але сміятися було рано! Увечері того ж дня – 9 липня нас запросили на 19.00 на бесіду з представником партії п. Понаморем (орфографія автора збережена. – ПіК). Там я зрозуміла, що сміятися не треба.  

 

Було сказано, що треба зробити все можливе, щоб переміг Янукович, а якщо ні, то доведеться братися за автомати. Ми маємо зробити поквартирний обхід у своїх закріплених будинках, і, найголовніше, виявити тих, хто не симпатизує Партії регіонів, проти № квартири поставити ХРЕСТ (дослівно). У співчуваючих Партії регіонів ми повинні взнати про їх потреби, і, за можливості, допомогти (привертаючи органи собесу, жеки і т.д.). Також нам дадуть плани ремонтів у під’їздах, у дворах і т.д. і ми заздалегідь повинні повідомляти мешканцям своїх будинків про це. Що ви хотіли ремонту, ось вам партія зробила, виконала свою обіцянку. 

 

Мене, звісно, лякають слова про автомати, але ще гірше те, що я повинна виявляти незгодних з владою, а що буде з тими людьми – їх звільнять з роботи, або ще щось гірше?» 

 

Крім цього, авторка листа поскаржилася, що соцпрацівників змусили заповнити анкети і написати заяви про вступ до Партії регіонів. Кожний член партії платитиме щомісячний внесок у 10 гривень (для пенсіонерів – 2 гривні), але керівництво запевнило, що це будуть перерахування із зарплатного фонду. 

 

Звісно, з 10 гривень із кожного «добровільно-примусового» члена Партія регіонів навряд чи збагатіє, але зрозуміло, що це у даному випадку не є основною її метою. Соцпрацівники – не підприємці, з них багато не злупиш, а ось для ставлення хрестів проти невгодних вони цілком підходять. Якщо наведена у листі інформація є правдивою, напрошуються два висновки: або вище керівництво настільки дотисло місцевих «понаморів», що ті з переляку вже відкритим текстом розпатякують про автомати, або політика погроз цілком офіційно санкціонована «зверху».  

 

Хід примітивний, але дуже дієвий: урешті-решт, у підсвідомості кожного з нас із народження забите «тільки б не було війни». Тим більше він має діяти на соцпрацівників – категорію, незахищенішою за яку є хіба що їхні клієнти – пенсіонери й інваліди. Викажеш антипатію до Великої та Могутньої Партії – поставлять на тобі хрест, і чекай тоді чи то автоматів, чи то звільнення з роботи (з середньою зарплатою аж у 2519 гривень, і то, якщо Держкомстат не бреше).  

 

А викажеш співчуття – зроблять тобі ремонт у під’їзді. Можливо. Якраз за ті 10 гривень, що здеруть із тебе та твоїх колег. А потім ще виженуть на демонстрацію – нести подячні лозунги а-ля «Спасибі товаришу Януковичу за вкручені лампочки». 

 

Але все це фігня: тільки б не було війни, чи не так? 

Это интересно:
2. Туры в Карпаты, Египет, Чехию , большой выбор предложений и цен... порадует Ваш кошелёк.
новости по тэгу: Янукович
Источник: http://www.pic.com.ua/
<< Предыдущая
В ноябре киевляне могут получить еще...
Следующая >>
Квасьневский: Дело Тимошенко - самое большое...

ТОП 10: самые читаемые статьи

      Почитать еще:

      Все туры Украины
      Горящие путёвки
      Покупка, продажа
      оренда жилья
      Продажа покупка
      автомобилей
      Каталог готелей
      гостиницы
      Поиск работы
      трудоустройство
      загрузка...
      Туры в Карпаты
      Туры в Карпаты

      Вуйко 2*
      от 700 грн. на двоих

      Кафе на 30 мест, мангал, хранение багажа, Wi-Fi, стирка и утюжка одежды, автостоянка на 15 авто.
      Туры в Карпаты

      Коттедж SHULC
      от 840 грн. на двоих

      Пятиэтажный коттедж усадьбы «SHULC» находится в 300 метрах от первого подъемника ТРК «Буковель» в с. Поляница.
      Туры в Карпаты

      Затишок 1*
      от 1015 грн. на двоих

      2, 3-местные номера со всеми удобствами и номера-«люкс» (с ТВ). На территории базы есть горнолыжный подъемник.
      Туры в Карпаты

      Эрней Лаз 3*
      от 1295 грн. на двоих

      Современный интерьер, комфорт и карпатское гостеприимство - все это делает отдых гостей поистине незабываемым.